Галерия "Екатерина"

ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШАТА ОНЛАЙН АРТ ГАЛЕРИЯ ЗА ОРИГИНАЛНИ БЪЛГАРСКИ КАРТИНИ ЖИВОПИС


Екатерина Енева - художник - сценограф и живописецНашата галерия съдържа оригинални картини и арт принтове представени в различни категории. Всяко произведение е създадено с качествени материали, които ще запазят цветовете и вида на вашата картина за дълги години.

Някои картини са налични само като арт принтове. Ние предлагаме три размера, но по специална заявка, можем да изработим за вас и други размери.

Не се колебайте: свържете се с нас за съвет - рамки, размер за принт и най-удобният за вас начин на доставка.

 


 

     Екатерина Енева - живопис     Екатерина Енева - живопис

"Екатерина Енева създава своите отличаващи се със забележителен колорит живописни картини от началото на 90те. Светът през нейните очи на творец е изпълнен с оптимизъм, жизненост и възторг от живота!"

 


 Списание INSPIRO - За Екатерина, нейното творчество и "абстрактния свят на цветовете". 


 

Картините: само цветно петно върху стената или нещо повече!

В 21 век, все повече се говори, как хората мислят в картини. Подсъзнанието на човек създава картини. Всеки от нас е сам творец, заобикаляйки се с картини от живота в мислите си.

Нещата, които ни се случват, създават положителни или отрицателни емоции, спокойствие или напрежение...

Картините, които харесаме и поставим в дома, офиса или другаде, настройват духа и съзнанието ни. Това, което гледаме, създава атмосфера не само наоколо но и вътре в нас!  Хубава картина, изпълнена с истинско съдържание и настроение, винаги помага. Когато човек е позитивно настроен, по-лесно преодолява трудностите, което допринася да се чувства удовлетворен от живота!

Темпера - Екатерина Енева             Маслени картини - Екатерина Енева